• igniz191187

    (@igniz191187)


    Hi guys! I would want write generic C# code like this:

    public void MyMethod<T>(T something)
    {
    }

    But when I post this, Enlighter show it without “<” and “>”. Just it deletes the simbols. Any idea? In the raw code there is “ampersand#60;” and “ampersand#62;”, but only when I edit the post.

    Thanks!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Andi Dittrich

    (@andi-dittrich)

    Hi igniz191187,

    this is not a general error – such “effects” may appear in case you’re using raw html code.

    in which editing context does this error occur ? Visual Editor (TinyMCE), Gutenberg Editor, Text Editor (raw html) ?

    do you use the “Code Insert Dialogs” or shortcode ?

    best regards, Andi

    igniz191187

    (@igniz191187)

    Hi Andy. Thanks for answer!

    I’m using TinyMCE editor. Also I use “Code Insert Dialog” to insert the code. The error occurs when I put a code line like <T> (only using both symbols). But if I use only one, doesn’t happen.

    More specifically: Occurs when I save the a post in wordpress, and then reload the page. If I viewing as HTML, the symbols appear like “ampersand#62” (& instead of “ampersand).

    Sorry about my english. It’s not very well. :(.

    Best regars!

    Plugin Author Andi Dittrich

    (@andi-dittrich)

    Hi igniz191187,

    i’ve tried to reproduce the error but in my testing environment everything works as expected: by inserting the code via TinyMCE “Enlighter Code Insert” the characters are replaced by < and > as intended. by saving the post, the html code on the website (frontend) as well as the backend (editor) didn’t change.
    The EnlighterJS code highlighting also works flawlessly (escape sequences are converted back to brackets).

    a assume you have some other content/editor plugins enabled or maybe some html optimizing/minify plugins ? try to disable them.
    in the past, errors like yours we’re mostly caused by 3rd party plugins

    best regards, Ando

    igniz191187

    (@igniz191187)

    Hi Andi:

    Hmmm… I’m using a theme called Avada: https://avada.theme-fusion.com. Could it be related to the problem?

    Thanks again!

    Best regards.

    Plugin Author Andi Dittrich

    (@andi-dittrich)

    maybe. please try Enlighter without any plugins on a testing site. i’ve currently no idea whats going wrong

    igniz191187

    (@igniz191187)

    Ok! I will try!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘characters’ is closed to new replies.