WordPress.org

Forums

Boot Store
[closed] Char set (16 posts)

  1. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since I switched to the boot store theme I have been getting strange characters such as where the apostrophe goes. I have read it has to do with char set but I don't know how to fix it.

  2. rawrzors
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, please post a link or screenshot.

  3. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

  4. rawrzors
    Member
    Posted 1 year ago #

    I do not see any strange characters on that page.

  5. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.bgsdr.com/adoptable-dogs/

    if you scroll down to where the dog Gracie is listed then you will see an example of where there should be an apostrophe. I am now investigating it further, it may not be the whole website but only the petfinder listings page.

  6. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.bgsdr.com/adoptable-dogs/

    if you scroll down to where the dog Gracie is listed then you will see an example of where there should be an apostrophe. I am now investigating it further, it may not be the whole website but only the petfinder listings page.

  7. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, it is only the Adoptable Dogs page, it must have to do with the way petfinder formats text or something. That is the only place this is showing up.

  8. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

    here is an example from that page in bold. I bolded it, that isn't a part of the error

    Murphy’s adoption fee is $100.

  9. rawrzors
    Member
    Posted 1 year ago #

    I see it now. It is most likely char set as you said.

    Put the following in the top of header.php:

    <?php
    header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
    ?>
  10. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

    inside the header tag?

  11. rawrzors
    Member
    Posted 1 year ago #

    Nope, on the very top of header.php

  12. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

    I posted this in wrong forum. I didn't realize it was the Petfinder Listings page plugin problem.

    I put it at the very beginning of the header.php file but it is still doing it, does it go inside of another tag? I put it as the very first line before everything else

  13. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is the beginning of my header.php

    <?php
    header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
    ?><?php
    /**
     * The Header for our theme.
     *
     * Displays all of the <head> section and everything up till <div id="main">
     * Boot Store theme is based on Twentytwelve theme. The official WordPress theme.
     *
     * @package WordPress
     * @subpackage Boot Store
     * @since Boot Store 1.0
     */
    ?><!DOCTYPE html>
    <!--[if IE 7]>
    <html class="ie ie7" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if IE 8]>
    <html class="ie ie8" <?php language_attributes(); ?>>
    <![endif]-->
    <!--[if !(IE 7) | !(IE 8)  ]><!-->
    <html <?php language_attributes(); ?>>
    <!--<![endif]-->
    <head><script src="https://code.jquery.com/jquery-1.10.2.min.js"></script>
  14. rawrzors
    Member
    Posted 1 year ago #

    Seems right. Not sure what else could be causing this. If you think this is a petfinder plugin issue, create a new topic there so we stop bumping this one.

  15. greginky
    Member
    Posted 1 year ago #

    Mods please delete this thread. It is NOT a Boot Store issue. It is a plugin issue.

  16. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    It is not forum policy to delete topics in this situation but I will close this one for you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.