WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Changing URL to HTTPS breaks permalinks

[Resolved] Changing URL to HTTPS breaks permalinks

  • Upon my initial upgrade to 1.9.2, only my home page would pull up. Every other page would pull up an error 404 (and not the kind that pulls up the custom error 404 page in wordpress).

    It didn’t matter which settings I had checked in the plugin settings this time.

    In order to fix it, I had to change my site’s general settings. I set the website url back to http:// (from https://).

    Your instructions say to make it https://. Perhaps that changed in this version, or is this a bug?

    1.9.2 fixed a wp-admin/ redirect bug when logging in, though!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Mike Ems

    @mvied

    Hey timbunch,

    Were you attempting make your entire site HTTPS? It’s possible there could be a bug in the newest version when doing that considering I didn’t test it because I’m awesome. 😛

    I’ll look into it.

    Thanks,
    Mike

    More or less. I previously had my default website URL (within WP -> settings -> general) set to https.

    Everything seems to work fine setting it to http, though.

    Plugin Author Mike Ems

    @mvied

    It’s not generally recommended to do that unless you really have to. HTTPS will slow down your site due to all the encryption that goes on.

    I just did some testing and didn’t run into any issues when changing my site url to HTTPS, so I’m not sure what the issue was with your site. It should work.

    Very good, I will make the minor adjustment and carry 🙂

    Thank you for such an awesome plugin and great support!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Changing URL to HTTPS breaks permalinks’ is closed to new replies.