WordPress.org

Forums

Changed to https and now youtube is not working (7 posts)

  1. Dan Blast
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi everyone. I changed my domain to an https and now the youtube videos are not working:

    https://www.howtomasteryourself.com/

    I am using the youtube plug in by embedplus team.

    Any help is appreciated.

    Thanks

  2. reneeinspired
    Member
    Posted 11 months ago #

  3. Dan Blast
    Member
    Posted 11 months ago #

    Thanks I tried three different plug ins and they all dont work with https so I have to think its a youtube thing but so far no one is steering me in the right direction.

  4. reneeinspired
    Member
    Posted 11 months ago #

    Oh good information there. try just posting the video in a post without a plugin.

  5. Dan Blast
    Member
    Posted 11 months ago #

    LOL, simply embedding i works better then the plug in.

    Thanks

  6. reneeinspired
    Member
    Posted 11 months ago #

    Awesome!

  7. embedplus
    Member
    Posted 11 months ago #

    Dan and others,

    For the latest version of the plugin, all you have to do is check the HTTPS/SSL option on the plugin settings page and your embeds will be automatically secured. What's good about using the plugin, versus not, is that our plugin actually converts past non-HTTPS embeds to HTTPS without you having to go back and make any edits. This feature is currently free and has been quite valuable for sites with several old YouTube embeds that need to from non-HTTPS to HTTPS.

    If you're curious about what other benefits a plugin provides, download ours and see: http://wordpress.org/plugins/youtube-embed-plus/

    Cheers,
    -EmbedPlus Team

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.