Support » Plugin: Compact WP Audio Player » Changed icon images, but dimensions stay the same

  • Resolved skyteamdesign2020

    (@skyteamdesign2020)


    Hi. I have changed the images for play and pause, but dimensions stay the same. Even though dimensions of the new images is different and it isn’t 1:1 ratio it cuts it out to a 1:1 ratio, one corner of the image i provided. How to rectify this? Thank you.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Thread Starter skyteamdesign2020

    (@skyteamdesign2020)

    You can check what i mean here: https://i.postimg.cc/W3cdFWTg/Untitled-asdads1.jpg

    Plugin Contributor mbrsolution

    (@mbrsolution)

    Hi, can you share the URL to the page with the image. I would like to take a look.

    Thank you

    Thread Starter skyteamdesign2020

    (@skyteamdesign2020)

    Hi, yes, this is a demo site i test plugins changes etc.
    http://24online.gameriously.com/
    You can see it in head menu and below slider. I tried editing CSS to no avail.

    Plugin Contributor mbrsolution

    (@mbrsolution)

    Hi,

    To adjust the size of the button, play around with the following entry width and height.

    .sc_player_container1 .myButton_play, .sc_player_container1 .myButton_stop {
        cursor: pointer!important;
        width: 32px!important;
        height: 32px!important;
        border: none!important;
        margin: 0!important;
        padding: 0!important;
        position: relative;
    }

    Let me know if the above helps you.

    Thank you

    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by mbrsolution.
    Thread Starter skyteamdesign2020

    (@skyteamdesign2020)

    I tried that solution already, as said above i tried editing the css. For some reason it won’t budge the size. Not working.

    Plugin Contributor mbrsolution

    (@mbrsolution)

    Hi, that custom CSS I shared above works for me on my browser. If it is not functioning in your site, then I suspect a caching issue or plugin is conflicting with the customization. You need to investigate this in your end.

    Let me know how you go.

    Kind regards

    Thread Starter skyteamdesign2020

    (@skyteamdesign2020)

    Yeah, it was some weird server cache. All works on on production. Thank you for your time.

    Plugin Contributor mbrsolution

    (@mbrsolution)

    I am happy to know that you managed to solve your issue 🙂

    Enjoy the plugin.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.