Support » Plugin: Contact Form 7 Database Addon - CFDB7 » CFDB7 not working after update on multisite

  • nebadom

    (@nebadom)


    I’ve been using your plugin on serveral websites, however the plugin stop working upon upgrade from version 1.1.6 to 1.2.1. Please not that I’ve used and updated the plugin in several other website without a problem. The only difference is that this is a Multisite WP.

    Please also note that I’ve activated the plugin on the site, on the network, and regardless the permutation it still doesn’t store the form and worst, it mails the form EMPTY.

    Any suggestions?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Arshid

    (@arshidkv12)

    Please deactivate plugin and activate again and check it.

    I tried that. Tried uninstalling and reinstalling, but for some reason when I use you plugin on one specific multisite installation, the form gets emptied.

    So you can have a better idea, on this system we use your plugin to store some form data, then the data gets updated LATER and only then the email is sent to the user. We somehow delayed the email to the user so it waits for some extra info to be injected to the form.

    I do remember that your plugin “originally” didn’t allow “network activation”, which was ok for me. As it is now, it wouldn’t matter if we get it working “network activation” or individual activation, it would still mail an empty email and store no data in the table. I belive this has something to do with my current setup (not your plugin), because your plugin works pretty good on other sites I’ve used it.

    Q: What was the major change on the DB when migrating from version v1.1.6 to v1.1.7?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.