Support » Plugin: Simple Share Buttons Adder » Certain Icons not showing up properly

  • Hi, we are having an issue with the icons not showing (specifically Instagram and LinkedIn). I contacted the developer but it seems that the email that is provided is no longer in service. I have tested the links the inspector element and confirmed that if I change the anchor class to Facebook or Twitter, it will adjust respectfully. Anyone have advice on how to fix this? Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Contributor ShareThis

    (@sharethis)

    Hi there,

    Thanks for reaching out, I’d be happy to help here!

    Can you please provide me with more information about your issue, for example, some specific URLs which are affected by this, and if you don’t mind some screenshots to review your case and provide you with a solid solution?

    Thank you,

    Hi @sharethis,

    Thanks for getting back to me.

    The test environment link is: https://plugin-pointfoundation.gbtesting.us/point-apply/apply-now/.

    The icons below the text “Looking for the Point Foundation Community College Scholarship? Click here for more information.” Apologies, I do not know how to add a screenshot.

    -Chad

    Plugin Contributor ShareThis

    (@sharethis)

    Hi there,

    Thank you for your patience!

    When it comes to running a local/test environment with our widget, we recommend moving the site to live production before giving it a try as there are some resources that aren’t passed during a local/test environment which is most likely the cause of this error.

    Please let us know if you’re seeing an error after you’ve passed your site live. If you are, please provide the URL and exact specifics of where we can find the code not working properly.

    Best,

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.