Support » Plugin: LiteSpeed Cache » CDN Image issue

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Thread Starter osaze

    (@osaze)

    This issue from wp-json, it not working well with Litespeed > cdn.

    Thread Starter osaze

    (@osaze)

    I just installed https://wordpress.org/plugins/cdn-enabler/ and the issue was fixed, Please Litespeed please check the issue from your end. using $img = get_avatar( $user->ID ); in wp json

    wade Teng

    (@wadedang)

    Hello osaze

    Could you “Refresh Domain key” First
    Please share the “Report number” with us

    Could you willing to switch CDN to LSCache temporary and share the report, otherwise we won’t see the CDN settings from the report

    How to get Report number

    • This reply was modified 3 months ago by wade Teng.
    Thread Starter osaze

    (@osaze)

    Sure i will, let me get started now

    Thread Starter osaze

    (@osaze)

    Report number: WQWAIYQU

    Report date: 06/23/2021 01:09:00

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    Could you please screenshot me your CDN page within LiteSpeed cache plugin ?

    in particular, the CDN URL and Origin URL part

    Best regards,

    Plugin Support qtwrk

    (@qtwrk)

    Hi,

    I’m going to mark this topic “Resolved”, due to lack of activity.

    If you still need help, please feel free to re-open it.

    When re-open it, please also change the topic status to “not solved”

    Best regards,

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.