Support » Plugin: Shift8 CDN » cdn

  • Resolved grayfriar

    (@grayfriar)


    Hi. I followed all the instructions and it is loaded ok however I get a png image when I test the URL? I have no idea if it is set up or not? doesn’t do anything . My server is also saying I have no cdn activated? lol. please help.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author shift8

    (@shift8)

    Hello!

    The CDN is indeed working on your site! I can see it in the network tab when I browse your website. All static elements and media are being offloaded to the CDN.

    Looks like you did everything correctly. My only comment about your server not saying that a CDN is activated is most 3rd party services that perform audits and scans on websites to determine things like page speed score and SEO audits and whatnot may not detect our CDN.

    This doesn’t really mean anything other than it will impact the score of whatever audit or scan you are doing. This is mainly because our CDN is still new and not large enough in terms of awareness to be added to CDN lists where they officially recognize our CDN service. There’s not much I can do with this , but again this really doesn’t impact you at all. The speed the CDN will offer your site still happens regardless!

    Thanks for using the service 🙂

    • This reply was modified 7 months, 2 weeks ago by shift8.
    • This reply was modified 7 months, 2 weeks ago by shift8.
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘cdn’ is closed to new replies.