WordPress.org

Forums

Category search not working as expected? (2 posts)

  1. jmyeom
    Member
    Posted 1 year ago #

    i am trying to right a plugin, part of that plugin it needs to search to see if there is a category with a specific name, and it does cant find it even though it is there.

    i am using the "get_categories()" to list all categories, but it is not listing all the categories, instead it outputs:
    Array ( [4] => stdClass Object ( [term_id] => 1 [name] => Uncategorized [slug] => uncategorized [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 1 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 1 [cat_ID] => 1 [category_count] => 1 [category_description] => [cat_name] => Uncategorized [category_nicename] => uncategorized [category_parent] => 0 ) )

    now, when in wp-admin and under categories, it shows the categories as there.

    one of the categories is called: "Coke, Coal & Natural Gas", now if i do a search for that category, it says no items found...

    if i search for: "Coke, Coal & " it works, but not if i search for "Coke, Coal & N"

    is this a bug? is it intended? can anyone point me in the right direction?

    [Moderator Note: No bumping. If it's so urgent that you cannot wait longer than 2 hours, consider hiring someone.]

  2. jmyeom
    Member
    Posted 1 year ago #

    its been 4 days,

    does anyone know if this is a bug or not? or is it a intended feature that the search does not work?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic