Support » Networking WordPress » category pages not found and multisites not showing after domain move

  • Hi.
    I have moved my site to a sub domain and made it into a multi site. The problem is that now none of the category posts come up and when I try to visit a newly created site – that is also ‘not found’. I have run the ‘search and replace’ plugin, hoping to help correct any redirect problems but it still does not help..

    Help please?

    Thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hi, thank you for replying. Yes, I read that and I still not sure what I have done wrong.

    I also ‘dropped’ the wp-site and ‘wp.blogs’ from the database as recommended by someone somewhere..

    I am thinking of moving it to yet another site as a singular install and starting again on the new site – manually uploading all of my old posts, but this will be a huge amount of work. Arghhh!

    The original site was not a multi-site. At the moment I have now my main ( old) site redirecting to my new site and all the links etc seem to work. I really wanted to make my new site a multi-site however but cannot work out what I am doing wrong.

    Did you move WP as a singlesite or a multisite?

    If you moved as a multisite, you have to use the search/replace tool mentioned in that codex article to replace the domain name and fix your links.

    If you moved singlesite, then check your .htaccess and make sure it’s right.

    I moved it as a singlesite, then changed it into a multisite.

    I checked the .htaccess and it seemed all OK.

    But what I have done now, is simply done a fresh multisite install on my new domain and shall perhaps manually post over a period of time to the relevant sub-domain; unless there is a way to put the contents of my database ( posts ) from my old site into one of my (new) sub-domains within my (new) multisite?

    Thanks for replying.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    Not easily. You’d be better off with an export from the old and import into the new, btu you can’t do that as you moved and, apparently, deleted.

    JaneR123

    (@janer123)

    No, I haven’t deleted my old site and I exported a backup.

    So thanks, that is what I will do I will import into the new – but into one subdomain of my multisite and leave it like that, still manually imported the different categories from there into the relevant subdomains…

    ( I wanted to break down the original one site into several multi-site sub domains – for example my category ‘food’ will go into its own site etc etc).

    Thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘category pages not found and multisites not showing after domain move’ is closed to new replies.