WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Category Not Being Attached To Custom Post Type

[Resolved] Category Not Being Attached To Custom Post Type

  • I have a registered Custom Post Type that I’m attempting to attach a Category to, and it I can’t seem to get it to work. I supplied the following arguments when registering my post type (the important one being the “taxonomies” for the post type):

    $args = array(
    ‘labels’ => $labels,
    ‘public’ => true,
    ‘publicly_queryable’ => true,
    ‘show_ui’ => true,
    ‘query_var’ => true,
    ‘rewrite’ => array(‘slug’ => ‘work/web’),
    ‘capability_type’ => ‘post’,
    ‘hierarchical’ => true,
    ‘menu_position’ => null,
    ‘revisions’ => true,
    ‘supports’ => array(‘title’,’editor’,’thumbnail’),
    ‘taxonomies’ => array( ‘post_tag’, ‘category’),
    );

    When creating a new post or editing an existing post in this Custom Post Type I see the “Categories” input box with the category names I can attach to the post. If I select a category checkbox and assign it to the post and click Save it appears the Category is attached to the post, however, when I view all custom post types of this type (http://www.showtimedesigner.com/wp-admin/edit.php?post_type=%5Bcustom_post_type_name%5D) there aren’t any categories or tags attached to any of my custom posts. Anyone know of any reason this could be happening? I have been researching this for days.

    Thanks in advance for any help you can provide! 🙂

    Shane

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Category Not Being Attached To Custom Post Type’ is closed to new replies.
Skip to toolbar