Support » Networking WordPress » category in multisite

  • nobodyridesforfree

    (@nobodyridesforfree)


    Good morning to all,
    I have a problem in multisite. in the categories of a new blog,
    The categories are wrong (go loop), If I go in the permalink upgrade them manually working properly

    Only in the version 3.4.2 I sucede this problem. is a bug?

    help me 🙂

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Do you have to do this multiple times, or just the first time after you created the new site?

    nobodyridesforfree

    (@nobodyridesforfree)

    only the first time.
    After all works regularly

    what’s the problem?

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Your database isn’t refreshing correctly. It’s possibly a plugin or a theme causing this. you can start with turning them off and switching to the default themes.

    nobodyridesforfree

    (@nobodyridesforfree)

    disabling the theme or plugin I still have the same problem

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    All plugins AND the theme at the same time?

    nobodyridesforfree

    (@nobodyridesforfree)

    yes, but the problem does not change

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    This doesn’t happen for everyone else, so it’s likely that it’s related to ‘something’ on your site. The normal places to look are themes and plugins. Past that, you have to consider what other non-standard things you’ve possibly done in the past, on your server, or in WP. Any mu-plugins? Any feature tweaks?

    nobodyridesforfree

    (@nobodyridesforfree)

    ok… tanx a lot! 🙂

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘category in multisite’ is closed to new replies.