Support » Plugin: The Events Calendar Category Colors » Category colors showing in our test site and not in the production site

  • Resolved iscato

    (@iscato)


    Hi,

    i’m using wordpress with the bridge theme and we have this in a test site: test site

    and this is the production site: production site

    the settings on both of them are identical.

    I don’t know what is happening here, if someone can help me, thanks

    • This topic was modified 4 years, 4 months ago by iscato.
Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Andy Fragen

    (@afragen)

    @iscato, I’m not sure what’s going on but the Category Colors stylesheet is replaced on the production site with new Version @:201700000014.

    Is it possible to turn off any caching?

    Thread Starter iscato

    (@iscato)

    Hi,

    i was off on weekend.

    There isn’t any caching plugin, what could cause this apart from this?

    Should i give you access to see what’s happenning?

    • This reply was modified 4 years, 4 months ago by iscato.
    Plugin Author Andy Fragen

    (@afragen)

    Sorry, I was at WordCamp San Diego this past weekend. I really don’t desire access to your site. You might need to ask your host if there’s something causing this.

    Do you have any caching either via plugin or on the server side?

    Thread Starter iscato

    (@iscato)

    Hi, i checked with the hosting admins and they assure me that the server hasn’t got any kind of cache.
    I also see that from the mobile phone i canclick in the categories and filters, not from pc though.

    Any idea? Thanks.

    Plugin Author Andy Fragen

    (@afragen)

    There must be some difference in how the 2 sites are setup as the test site works fine. There must be some difference that’s causing this error.

    The only thing I can suggest is to start by turning off all plugins except for the calendar plugins and switch to a default theme. If the calendar works then start adding things back until you find the conflict.

    Thread Starter iscato

    (@iscato)

    The two sites are identical in plugins, plugins versions and the same with themes.
    Could the problem be the php version used? we noticed in our test site that we are using php7 and in the production site php5.6.

    Thread Starter iscato

    (@iscato)

    the php thing didn’t solve the issue

    Plugin Author Andy Fragen

    (@afragen)

    Is it possible for you to test this in a local environment?

    I’m having a difficult time as I can’t reproduce this issue.

    Thread Starter iscato

    (@iscato)

    Hi,

    i already have it in local environment and is working fine. šŸ™

    Plugin Author Andy Fragen

    (@afragen)

    There is clearly something different in your production environment. I’m not sure what else I can do, sorry. Please let me know if there’s something else I can assist with.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Category colors showing in our test site and not in the production site’ is closed to new replies.