Support » Plugin: Custom Post Type Permalinks » category archive problem

  • When you create a custom post type I include support for categories. Categories are hierarchical. Everything works fine, except for one thing. Such as the reference to the item in the catalog site.ru/catalog-post-type/parent-category/child-category/catalog-item is processed correctly and shows the country’s goods. but the link site.ru/catalog-post-type/parent-category/child-category/ gives 404.

    http://wordpress.org/plugins/custom-post-type-permalinks/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi Snake
    it’s strange, I’ve the opposite problem:

    1) I’ve activate the support for the categories;
    2) Custom term slug is right: /post_type/taxonomy/parent_term/child_term/
    3) Single post type is wrong: /post_type/taxonomy/parent_term/child_term/single_post/

    I’ve noticed:
    if I set the permalink as:

    /%”custom_taxonomy_slug”%/%”custom_taxonomy_slug”%/%postname%/
    (repeating the custom taxonomy)
    The link work how it should (no 404 error), but the permalink within the website no…

    The website is running WPML with several active languages.

    /%”custom_taxonomy_slug”%/%”custom_taxonomy_slug”%/%postname%/

    Your link should be /%”custom_taxonomy_slug”%/%postname%/ will then be the same problem as me =)

    unfortunatelly the permalink is set as you suggest

    3) Single post type is wrong: /post_type/taxonomy/parent_term/child_term/single_post/

    but the problem is different…
    maybe it’s because in not compatible with WPML…

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘category archive problem’ is closed to new replies.