Support » Fixing WordPress » Category and Archive links not working

  • Resolved drweatherby

    (@drweatherby)


    Hi,

    I’m setting up a worpress blog and for some reason my category and archives links don’t work. When I select july 2006 to see the posts in that month it takes me right back to the home page. This is the same for the categories.

    The link for the site is http://208.109.173.184/ any suggestions would be much appreciated. I’m new to this but maybe getting carried away too much!!
    Thanks
    Dicken

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Two questions:
    – what happens when you set your permalinks to the default?
    – what happens when you switch to another theme (classic or default)?

    OK the categories and archives work when I switch to the classic theme.

    When I go back to the theme I am working with and change the permalink to default the problem still exists.

    Any other thoughts?

    Only one conclusion: the problem is with your custome theme.

    Agreed.l I don’t think it has anything to do with the theme because I am running this theme on another wordpress blog and the categories and monthly post archives work well.

    I am not sure which page is used to create the categories and archives. Can you give me an idea of where I should start investigating.

    Thanks

    Template_Hierarchy should give you an idea…

    Moshu, I just went there and managed to sort the problem out. I did not have a workable archive.php file. I uploaded one and it works fine. I think it was defaulting to the index.php hence every time I clicked a category or an archive link it looked for category.php, archive.php and then defaulted to index.php because those files were not there.

    Thanks for your help.
    Dicken

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Category and Archive links not working’ is closed to new replies.