WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Categorised posts not showing up on archives.php template

[Resolved] Categorised posts not showing up on archives.php template

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • It would help if you posted the template code, then we could see what you left out. And you must have left something out.

    I chose it from the templates pulldown when I was creating the page (Kubrick theme). Here’s the code:

    <?php
    /*
    Template Name: Archives
    */
    ?>

    <?php get_header(); ?>

    <div id="content" class="widecolumn">

    <?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>

    <h2>Archives by Month:</h2>
    <ul>
    <?php wp_get_archives('type=monthly'); ?>
    </ul>

    <h2>Archives by Subject:</h2>
    <ul>
    <?php wp_list_cats(); ?>
    </ul>

    </div>

    <?php get_footer(); ?>

    No ideas?

    Sidebar code looks okay. Did you change anything in header.php? Like in the head section of the html?

    No, nothing.

    No other ideas?

    Tried reuploading the theme directory, but didn’t help. This has to be a database doesn’t it?

    a database ‘problem’ I meant…

    I’m having the same problem, also using the Kubrick theme and using

    I assume you meant to say “using the archive.php template” bytedreams?

    I think I’ve figured out the problem. All my categories are nested in Parent categories. If I create an un-nested category and publish a post in that category, the category shows up on the archives page.

    So it seems the Kubrick Archives.php template is deficient in some way with regard to nested categories. Does anyone know how to fix this?

    ahh! thanks. I’m just getting back to the problem now in July, Lol but will try it out

    well, that didn’t work. When I click on archive link, it goes back to the site’s homepage, index.htm instead of the archive.

    You shouldn’t have an index.htm in the same directory where your WP is! Only index.php

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘[Resolved] Categorised posts not showing up on archives.php template’ is closed to new replies.