WordPress.org

Forums

Categories Disappearing...again? (13 posts)

  1. soundsofthecar
    Member
    Posted 4 years ago #

    So, I used to have this problem, but I eventually went through and reorganized each article individually. However, I went on today to find that they were again uncategorized, and I'm really frustrated.

    The deal is that my all of my articles (at soundsofthecar.com) are unorganized, and I have no idea why. If anyone could help me get my categories back, that would be amazing. I've tried updating, and troubleshooting, but nothing has worked.

  2. soundsofthecar
    Member
    Posted 4 years ago #

    Bump! It would be real nice if anyone could help me?

  3. soundsofthecar
    Member
    Posted 4 years ago #

    Anybody out there?

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  5. thebrickblogger
    Member
    Posted 4 years ago #

    It seems like I have the same problem. See my post here: http://wordpress.org/support/topic/my-categories-and-tags-all-disappoeared-please-help?replies=6#post-1992273

    It is good to know there is two of us having the same problem. This seems to point that this is a Worpress problem, not a server problem, but I could be wrong.

  6. soundsofthecar
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'd like to thank you guys for responding, but unfortunately none of these solutions fixed it :(

    I would recategorize everything again, but last time I was in the middle of it the categories/tags reset again.

  7. soundsofthecar
    Member
    Posted 4 years ago #

    Is anyone there with a fix?

  8. thebrickblogger
    Member
    Posted 4 years ago #

    Mine just came back by the next morning after I had the problem. It just fixed itself. I'm very convinced this is a Worpress problem.

    I hope someone gets back to you with a solution. This is the main thing I don't like about Worpress; being at the mercy of volunteers - bless their hearts - but not a good thing when you have to have your website up and running. No-one to hold responsible, no-one to turn to...

  9. soundsofthecar
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same, that's what troubles me about using WordPress...wish there was a fix, though.

  10. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    I'm very convinced this is a Worpress problem.

    Far more likely to be a server problem.

  11. soundsofthecar
    Member
    Posted 4 years ago #

    And how would I go about fixing this?

  12. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    You need to speak to your hosts about it. I'd also advice making daily database backups until the issue is resolved.

  13. Toby
    Member
    Posted 4 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic