Support » Plugin: MultilingualPress » Categories and Tags Redirections is not working properly

  • Resolved jscmal

    (@jscmal)


    Hi,
    I see that the redirections of Categories and Tags are not working.

    I see that the URL of the multisite for a Category is

    pallinotales.com/blog/category/asia

    But when I link for the redirection, I see that the URL becomes:

    pallinotales.com/it/blog/category/asia/?noredirect=it_IT

    The problem is that in the second URL /blog/ should not be there.

    /blog/ and /it/ are the URL directory that differentiate the blog sites.

    The problem doesn’t affect pages and posts.

    I would ask:

    – What is going wrong?
    – Is there a bug in the latest update that needs to be fixed?
    – Is there a way to manage this?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author dinamiko

    (@dinamiko)

    Hi jscmal,

    You can get rid of blog slug in the network site settings, that´s probably the most easy way to fix the issue, so removing blog slug in the URL will make the url work properly, for example:
    https://pallinotales.com/it/category/asia/

    To do so go to My Sites / Network Admin / Sites then click Edit on the site you want to get rid of blog slug, then click Settings Tab, scroll down until you see Permalink Structure field and remove the blog slug there.

    Thanks,
    Emili

    Hi,
    I don’t really like this solution.

    It seems like a temporary fixing for something that was broken in the new release of the plugin, waiting for the resolution of a bug.

    I would prefer to remove the translation links for tags and categories, just waiting that what was changed in the new release of the plugin gets a fixing.

    There will be a fixing?

    Kind regards

    G.Aloe

    Plugin Author dinamiko

    (@dinamiko)

    Hi jscmal,

    Yes that was only a workaround to make it work, we are going to take a deeper look to see if we can fix it for the next release.

    Thanks,
    Emili

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Categories and Tags Redirections is not working properly’ is closed to new replies.