Support » Plugin: MetaSlider » Caption moving before image

  • Resolved Saikoh

    (@saikoh)


    Hi guys,

    Im using your plugin for lots of sliders on my website and i love it.
    However, there is one thing that kinda bothers me: the caption moves faster than the images. So it seems that the caption always loads like 0.5 sec before the image does, which makes it look kinda strange.

    How can i fix this issue?

    Thanks in advance for your help and time!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @saikoh,

    This isn’t the expected behavior. It looks like the animations aren’t working properly. Can you disable the autoplay so I can take a look?

    Hi mate, ive just disabled the auto animations.

    Ive used code to change the look and feel of the caption. However the grey area is now just around the text. Is it possible to make a whole grey bar in the lower part of the image? So that i use the whole width of the slider.

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @saikoh,

    I’m still seeing the autoplay is on. It’s not easy to debug with this setting enabled.

    For the gray bar you probably just need to add width 100% to your stylesheet

    Hi, ive turned off all settings which can cause autoplay. Like speed, movement, autostart, etc. How do i turn it off if this is not enough?

    Im going to try to fix that grey bar with the code 😉

    What CSS should i use to make the caption background 100%?

    Ive tried:
    background: #636363;
    background-size: cover;

    But this doesnt seem to do anything. Also use the size: 600px doesnt help.

    Can you help me with this?

    Thanks!

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @saikoh,

    This should make the caption 100% width

    .theme-default .nivo-caption {
      width:100%;
    }
    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @saikoh,

    I’ll mark this as resolved since we didn’t hear back from you, but please open a new issue if you have any more problems. Have a good week!

    Hi mate, i dont get the message of a reply for some reason, which is why i respond so late…

    The size of caption is perfect now, thanks!

    However the timing is still off. The caption comes like 0,5sec before the image.
    How can i fix this?

    Ive tried shutting down the auto rotate and on my screen that is turned off. Can you help me with this issue?

    for example: http://samen-zwanger.nl/week-12/

    thanks!

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @saikoh,

    There’s a conflict somewhere causing the slideshow not to work. This might not be why, but I do see an error in the console.

    Failed to set referrer policy: The value ” is not one of ‘no-referrer’, ‘no-referrer-when-downgrade’, ‘origin’, ‘origin-when-cross-origin’, ‘same-origin’, ‘strict-origin’, ‘strict-origin-when-cross-origin’, or ‘unsafe-url’. The referrer policy has been left unchanged.

    Also, could you try disabling other plugins? Sometimes another plugin will conflict and if we can figure out which on then it could help to finding a solution.

    Thanks, i will start disabling other plugins and see if that works! Ill keep you posted!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Caption moving before image’ is closed to new replies.