WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Can’t write my posts using the HTML Editor

Can’t write my posts using the HTML Editor

  • I just got a new blog, and at my old one I always used the “HTML” Editor Option when posting new pages, but at my new blog when I click the “HTML” button, nothing happens. It still works on my old blog though. They have different hosts. Any ideas? Any help would be greatly appreciated.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hey, not sure what’s going on there, but I found this in the sticky posted about image/gallery problems:

    3. Clear your browser cache, restart your browser. Do it twice. Browser caches can be persistent little things. Also remove any files from the /wp-content/uploads/js_cache directory on your site. This may fix problems with the visual editor as well.

    Worth a try, I suppose.

    Good luck!

    -Joe

    Turbohog — are you sure that the HTML editor is not available? or is it the Visual editor that is broken?

    Didn’t work. And I’m positive it’s the html editor. It’s there to click, but nothing happens when I click it.

    Does anyone know what’s wrong, I really need this fixed! D:

    use the firebug extension for firefox, it should tell you where the error(s) are occuring.
    report back and/or search the archives.

    Every time I click “HTML”, I get:
    tinyMCE is not defined
    go(“content”)
    onclick(click clientX=0, clientY=0)post-new.php (line 1)
    How do I fix this? Thanks

    Hmmm weird. This fixed it:
    http://www.google.com/translate?langpair=it|en&u=http://rat86.netsons.org/blog/?p=413
    But what if I still want it compressed? XD

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Can’t write my posts using the HTML Editor’ is closed to new replies.