Support » Fixing WordPress » Can’t upload to Media Library

  • Please help, I have done everything I can find and nothing works.

    I cannot upload anything into Media Library. Each image shows up as a blank icon that you can’t view or access or even delete from WP.

    here is the text next to the icon after trying to upload a new image:
    (no title) — Logo

    I’ve had this issue for weeks, I’ve searched and searched, tried everything, posted in my theme forums, other support forums, re-installed everything, deactivated each plugin, went back to default theme, nothing has worked, I’ve also re-installed WP, tried fixing corrupted db in cpanel, installed fix media library plugin, changed permissions and changed settings in > media (checking and unchecking folders by date).

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 31 through 32 (of 32 total)
  • Thread Starter danwedin

    (@danwedin)

    Ok I found where that is and tried to check the A_I box and got this error:

    http://tinyurl.com/y2xgmqwn

    laurent83 (@laurent83)
    10 hours, 37 minutes ago
    Dear Danwedin,

    You need to have AUTO_INCREMENT in Extra field for the first field, called ID. (This actually explains why every new image – that you upload – will have an ID=0, and then won’t be able be viewed)

    With phpmyadmin, you can see this link to know what/how to do : https://stackoverflow.com/questions/5665571/auto-increment-in-phpmyadmin

    Best regards

    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by danwedin.
    Thread Starter danwedin

    (@danwedin)

    It’s fixed. Thank you all for helping me!

    I needed to make the ID the primary key in the posts table.

    I don’t know how it got switched or what went wrong but as soon as I made it the primary key, then it allowed me to check the A_I box and the images now upload and thumbnails are previewed.

    Thank you!

Viewing 2 replies - 31 through 32 (of 32 total)
  • The topic ‘Can’t upload to Media Library’ is closed to new replies.