Support » Plugin: Upload Multiple Image » Can't upload images using the default "add media" button

  • Hi. I have installed the plugin but when I started using it I noticed that when I install it, the “Add media” button to embed images into the usual “HTML content zone” of the Pages section is not working. By “not working” I mean that when I click the button, the lightbox emerges, I select the image I want to embed, but when I click at “Insert into page” button, the lightbox closes and nothing else happens. By deactivating your plugin, the “Add media” button is working OK again.

    https://wordpress.org/plugins/upload-multiple-image/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Seems that after enabling/disabling/enabling the plugin the problem has been solved for me. Maybe it was overlapping code with another plugin and enabling/disabling it the problem is no more.

    I have to retract my last post. The problem is still there as in the first post. I’m trying to aislate the piece of code that is causing the problem to the following code into js/sr_image_upload_script.js lines 12 to 19:

    window.send_to_editor = function(html) {
            imgurl = jQuery('img', html).attr('src');
            jQuery('#image-'+up_img_id).val(imgurl);
    		var image_src_live = "<img src='"+imgurl+"' height='150' width='150'>";
    		jQuery('#live-image-'+up_img_id).append(image_src_live);
    		jQuery('#Upload_button-'+up_img_id).hide();
            tb_remove();
        };
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Can't upload images using the default "add media" button’ is closed to new replies.