WordPress.org

Forums

Can't upload images to my posts (3 posts)

  1. Anonymous20
    Member
    Posted 1 year ago #

    Up until last Wednesday, I was able to upload pictures to my individual blog posts with no problems by simply using the "Add Media-->Upload Images" function. Now, however, when I try to upload images to drafts, they do not appear in my post at all. They do, however, show up in my Media Library. Also, I am able to add pictures directly to my Media Library, but I am unable to attach them to the desired blog post. Also, when I try to "Add Media-->Insert Media-->Media Library" directly through an individual post, the function appears to just keep loading, but no pictures ever appear for me to choose from.

    We are using version 3.9.1 and the Twenty Twelve theme. I recently installed a sidebar plugin, but deleted it after not liking its appearance. I am wondering if that installation might have had something to do with not being able to upload pictures now.

    I'd appreciate any possible help, since being able to include pictures is an integral part of our blog (rnrrealty.com/blog/). Please let me know if you need any more information about the problem. Thank you very much!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You are not using the original 2012 theme. In fact the url you posted above does not even appear to be using WordPress!

  3. Anonymous20
    Member
    Posted 1 year ago #

    Here is the link to the theme that we're using: http://rnrrealty.com/blog/wp-admin/themes.php?theme=twentytwelve.

    We are using WordPress to maintain our blog; however, it has just been reformatted to fit the branding of our website.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic