[resolved] Can't Subscribe To My Own Feed (4 posts)

  1. davezan
    Posted 4 years ago #

    Hi folks!

    I just noticed I can't subscribe to my own blog's rss feed! I'm getting a
    specific error when either using my browser's rss thingie or if I type the
    exact feed url:

    This page contains the following errors:

    error on line 206 at column 1: Extra content at the end of the document
    Below is a rendering of the page up to the first error.

    I read some similar posts here and checked the box for the blog to correct
    invalidly nested XHTML automatically. The error's still happening, so is
    that going to take a while?

    Update: I found a similar thread. Unfortunately I don't know what file exactly
    to look at to see what's causing that error.

    Any help to fix my rss feed link is appreciated. Thanks.

  2. Lorelle
    Posted 4 years ago #

    According to a quick scan I made, the error is here:

    <script type="text/javascript" src="http://davezan.com/hm/js/clickheat.js"></script><noscript><p><a href="http://www.labsmedia.com/index.html">Seo tools</a></p></noscript><script type="text/javascript"><!--

    You might want to check these and fix them. Run a validation of the page to fix the broken code within it and the feed should fix itself. It's the page that is broken, not the feed.


  3. davezan
    Posted 4 years ago #

    Ohhh bloody...those are the codes for a heatmap script I have been using these past few months. Just to test it, the feed is indeed working again after I removed that.

    The code's docs said to paste them before the end of the page (before </body> tag) itself. I'm not really that strong on coding, but can anyone perhaps suggest where to put that without causing this issue again?

    Anyway, thanks for checking.

  4. Lorelle
    Posted 4 years ago #

    You are welcome.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic