Support » Plugin: Redirection » Can’t seem to get it to work

  • Resolved garrywilliams

    (@garrywilliams)


    I have installed the plugin on my WAMP localhost development server, and added one redirection as follows :

    ^/store-locator/new-store-openings/.*

    redirect to /store-locator

    Regex is added. When I browse to /store-locator/new-store-openings/ and any trailing URL I get error 404. I have forced refresh and have no caching plugins. What am I missing?

    EDIT : I have also tried disabling all other plugins and trying a simple redirect without regex, same result.

    • This topic was modified 3 years, 3 months ago by garrywilliams.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter garrywilliams

    (@garrywilliams)

    Here’s a link to a screenshot of the redirects I have set up. Both return 404. The target URLS are valid pages.

    https://ibb.co/NS1wDS1

    Plugin Author John Godley

    (@johnny5)

    It’s hard to test something on your local server. Your redirect appears correct. Have you cleared your browser cache?

    Thread Starter garrywilliams

    (@garrywilliams)

    Yes, I have done that several times, still no luck

    Plugin Author John Godley

    (@johnny5)

    The problem is likely somewhere with your local server setup. As this is not something I can access it becomes difficult to track down further. Have you tried the same redirects on a live server? Is there anything special about your setup? Are you using the default theme? Is your WordPress site health ok?

    Thread Starter garrywilliams

    (@garrywilliams)

    I tried the plugin on a separate live site and it works, I will need to diagnose further and check localhost settings. I’ll report back to assist anyone else who might have the same problem – thank-you.

    Thread Starter garrywilliams

    (@garrywilliams)

    So I deleted and re-installed the plugin and it suddenly works… so perhaps something was wrong when it configured itself the first time around. Thanks for your help.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Can’t seem to get it to work’ is closed to new replies.