Support » Plugin: Len Slider » Cant save Autorotate

  • Resolved msukriti

    (@msukriti)


    Hi,

    I made a Slider with 2 banners. In the settings page I am selecting the Autorotate option with 3000ms delay and clicking on save. However when I preview, the banners dont slide, its just stuck on the first banner (I stared at it for more than 20000ms too) . So when I came out of the preview and refreshed my page, I found the Slideshow settings reset to no Autorotate. Tried the same thing several times clicking on all possible save buttons on the page but still doesnt work. Please help.

    http://wordpress.org/extend/plugins/len-slider/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Igor Sazonov

    (@tigusigalpa)

    Hi, can you provide your site url with banner output to detect your problem?

    Hi,

    The site has not been published yet, but I have published only this page for you to check. There is a hyperlink in the image which may not work for you as those pages are not published yet. But you should be able to see that the banner does not change. This is the link:
    http://chocofeast.com/

    Thanks for your help.

    Plugin Author Igor Sazonov

    (@tigusigalpa)

    Yes, i’ve taked a look. autoplay is not enabled as i see in code. hmm.. the problem is in admin (all of my test works fine). So i need to see admin (i dont think that is important things there now) or you can send me your site backup (files + SQL DB). You’re welcomed to my email sovletig{gav}yandex{dot}ru

    Plugin Author Igor Sazonov

    (@tigusigalpa)

    resolved, wrong urls at LenSlider admin

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Cant save Autorotate’ is closed to new replies.