WordPress.org

Support

Support » Installation » Can’t login after upgrade to 2.3 ERROR; WordPress requires Cookies but …

Can’t login after upgrade to 2.3 ERROR; WordPress requires Cookies but …

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 112 total)
  • Moderator Samuel Wood (Otto)

    @otto42

    Are you using any sort of privacy software on your PC? Antivirus? Some of these block cookies and such.

    alanfluff

    @alanfluff

    No. None. It’s a Mac.

    I tried turning off the Firewall.

    I tried turning off LittleSnitch.

    No change.

    Thanks for the suggestion tho’.

    MichaelH

    @michaelh

    Here’s a related wp-testers thread that is related–maybe you can repond to westi there:
    http://comox.textdrive.com/pipermail/wp-testers/2007-September/005302.html

    hypernayte

    @hypernayte

    I am also having the exact, same problem: http://wordpress.org/support/topic/135517?replies=2#post-620460

    I have tried downgrading, then re-upgrading, different browsers, etc. Anyone have some insight on this?

    Frischkopp

    @frischkopp

    Same problem here: I use WinXP and Firefox without any Firewall software or anything and I can’t login to the admin pages after the upgrade

    Any help would be really appreciated

    alanfluff

    @alanfluff

    +MichaelH – Sorry for being thick: a)Is this directed at me (I should respond to Westi) and b)I am not sure how to do that if it is me. But thanks for the link.

    It seems (my low-quality guess) that some Cookie testing code had been added and perhaps it is broken? Incisive eh?

    If this can be commented out, for now, then yay!

    Frischkopp

    @frischkopp

    Commenting out lines 24 and 313,314 of the wp-login.php file solved the problem for me. Looks like no other functions are connected to this

    alanfluff

    @alanfluff

    +Frischkopp – Yeah! Thanks, this solved my login problem too – but this is a hack (no shame in that of course) and so I won’t close this thread since I am hoping there is a solution lurking out there.

    Moderator Samuel Wood (Otto)

    @otto42

    Well, looking at that code, it’s trying to set a test cookie in your browser, and your browser is not returning the cookie. So something must be interfering.

    Try a different computer altogether. See if that makes any difference.

    hypernayte

    @hypernayte

    OK, that seems to have worked for me, for now. Thanks, guys!

    Moderator Ryan Boren

    @ryan

    I opened a ticket for this here with a request information. If you have this problem, can you drop a note here or on the ticket with the information requested?

    alanfluff

    @alanfluff

    +ryan – Happy to:

    Mac OS X 10.4.10

    Browsers: Firefox 2.0.07, Safari 2.0.4 (419.3) and Camino 2007050909 (1.5)

    Firewall (Mac) turned off or on, same.

    LittleSnitch, turned off on on, same.

    Don’t know how to tell my HTTP server version and a quick Google failed to tell me – if it helps, it’s the same server that I have used for WP for a long time and was AOK wiht WP2.2

    Cheers and thanks for opening a ticket.

    edithfrost

    @edithfrost

    Hi, just reporting in from yet another thread about this, http://wordpress.org/support/topic/135269

    The problem happened to me twice, and on both occasions I ended up just deleting the (test) db to get myself unlocked.

    I’m also clueless as to my server verion, and also on Mac OS X 10.4.10. I’m firewalled like crazy but I don’t think that’s the problem, as I don’t have other sites complaining about cookies or anything else. I’m using Firefox, and once the lockout happened I confirmed with FF & Safari on multiple computers (albeit on the same home network).

    I’m using a few plugins — Sanitize With Underscores, Time Zone, flickrRSS, Google Reader Widget, and Twitter Tools (which throws off category errors on its options page, unrelated to the login thing I assume).

    Thanks very much to Frischkopp for providing the voodoo to get it working again, at least temporarily…!

    miskolino

    @miskolino

    same problem… I did clean install and have same problem… tried to comment lines 24, 313 and 314 and didn’t work… wont let me to admin panel just shows blank page… I wander is server setup core of the problem?

    alanfluff

    @alanfluff

    +miskolino – I get a 100% normal login page, just constantly whines about cookies, perhaps your problem is different to mine? (not that that observation helps any – just wanted to clarify).

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 112 total)
  • The topic ‘Can’t login after upgrade to 2.3 ERROR; WordPress requires Cookies but …’ is closed to new replies.