WordPress.org

Forums

Can't Login (9 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 12 years ago #

    I am unable to login after my host upgraded to PHP5.0.1. I've read the boards about the PHP bug and the host upgraded to the latest build. I am still having problems. Can anyone give me any suggestions?
    here's my login page http://www.spectorsweb.com/wordpress/wp-login.php
    here's my phpinfo http://www.spectorsweb.com/phpinfo.php

  2. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 12 years ago #

    If you are sure you are using the correct login details, what happens if, after trying to login, you put
    http://www.spectorsweb.com/wordpress/wp-admin/post.php
    into your browser address bar and try to visit that page ?

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I tried that... and still no luck. It say's there is a CGI error.

  4. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 11 years ago #

    CGI error is strange. As far as I know, wp should not return such an error, so it sounds like a host problem.
    If you were using 1.2, then for php5 you are best upgrading to 1.3.

  5. bloodylamer
    Member
    Posted 11 years ago #

    I have the SAME EXACT problem!
    Finally, I found some common ground...
    pengs, did you upgrade yet?

  6. bloodylamer
    Member
    Posted 11 years ago #

  7. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I just installed WP and when I tried to login with user admin and the generated password I could not log in.

  8. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I have also tried to create a new user and it seems to work fine but when I log in nada. so what's the trick?
    http://www.ddavid.com/slot-car-gallery/wordpress/wp-login.php

  9. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    im having this same error.
    my page is located at http://matthewr85.freeserverhost.net/index.php
    but if you try to go here http://matthewr85.freeserverhost.net/ , it does not work and shows the apache file structure.
    in addition to that annoying error, i have wordpress installed to http://matthewr85.freeserverhost.net/wp/ , and my blog set at http://matthewr85.freeserverhost.net . when i try to login from %root%/index.php, i get this page: http://matthewr85.freeserverhost.net/wp/wp-login.php
    check the address bar, everything seems to be where it needs to be doesnt it?
    the weird thing is, it only started doing this last night.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.