WordPress.org

Forums

[resolved] [closed] Can't log in to wordpress (11 posts)

  1. bluewaterbm
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had wordpress running with no problems on my local wampserver 2.1. I started having an issue with a white blank page (Loading issue) in myphpadmin. I cleared my catche and that fixed that problem. Then I tried to login to wp-admin it will not let me in. The password is correct. If I enter a wrong password it tells me. When I enter the correct password in it pauses for a moment and then the password field goes blank. I did poke around in the php.ini files when I had the other issue but I did not change anything. Any thoughts. Not sure if this is a wamp problem or a WordPress issue. Thanks for any help

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try checking your server's error log for error messages.

  3. bluewaterbm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks so much for your reply.
    Apache server log errors:

    [error] [client 127.0.0.1] client denied by server configuration: C:/httpd-2.2-x64, referer: http://localhost/soc/
    and
    [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/wamp/www/favicon.ico

    BTW. I have know problem pulling up my site at localhost just cannot login to admin. I tried resetting the password and the same thing happens.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    This isn't a WordPress issue. It's a server one. You seem to have set your server up to deny you access!

  5. bluewaterbm
    Member
    Posted 1 year ago #

    This does not make sense to me. If the server is going to deny me access, then why does it only deny me access to logging into wp-admin. It does not deny the login page or the site pages.

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I have no idea but client denied by server configuration seems fairly obvious to me.

  7. bluewaterbm
    Member
    Posted 1 year ago #

    I reloaded wampserver and reinstalled site and know problem.

  8. eagerwatcher
    Member
    Posted 1 year ago #

    "I reloaded wampserver and reinstalled site and know problem".

    What was the problem?

  9. bluewaterbm
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am not sure what the problem was but my guess would be was something became unstable with wampserver. I have several sites stored on there and I could not get into any of them. I should rephrase that. I could get into my main portion of site just could not login to wp-admin. There was some config error. Anyway a qick reinstall of wamp fixed the problem.

  10. Maternalmanager
    Member
    Posted 1 year ago #

    FTP Username
    FTP Password
    Connection Type Connection Type FTP FTPS (SSL)

    I used to have a hosted site and then I changed companies and am running on a self hosted site. I do not know my username or password and I don't know what connection type I have. It wants me to update to 3.5 but I can't

    How can I do this?

  11. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @Maternalmanager - Please start a new thread - this one is already marked resolved so it's not a good place to post.

    You can start a new thread here: http://wordpress.org/support/forum/how-to-and-troubleshooting

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic