Support » Plugin: Elementor Page Builder » Can’t load the visual builder with WPML/Polylang Pro

  • Hi
    If the languages are on separate domains, like:
    http://www.mysite.com > english
    http://www.mysite.fr > french

    and WPML or Polylang Pro are configured to used domain mapping the visual builder do not load and return an erreur in the browser console:
    “SecurityError: Permission denied to access property “elementorFrontend” on cross-origin object”

    I tried to install this plugin: https://gist.github.com/bdeleasa/80f7e61fca55507705d5cf8f86adb868 (it works by removing the ‘X-Frame-Options’ header that WordPress core sets, thus allowing the site to be iframed into any other site.)

    I also set thuis below in my .htacess:

    Header Set Access-Control-Allow-Origin "*"
    Header set X-Frame-Options ALLOWALL

    But it do not work.

    It’s a serious bug…

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I have a reply from both WPML and Polylang Pro support, they both confirm that their plugins do not work at all when WPML or Polylang pro are configured to work on different domains by languages!
    And both of them can not do anything about this bug > Elementor team have to fix it.

    Just stumbled upon this problem myself.
    Elementor Pro + Polylang, where Polylang is configured to use a separate domain for each language, seems to be a perfect setup but it fails miserably the moment you try to edit a page with Elementor.

    This problem seems to be reported earlier and was fixed in Elementor.
    Hopefully it can be fixed again.

    For now I have to ditch my original plan and revert to an alternative configuration…

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Can’t load the visual builder with WPML/Polylang Pro’ is closed to new replies.