WordPress.org

Forums

BadgeOS Community Add-on
[resolved] Can't get plugin to work (10 posts)

  1. koreancandy
    Member
    Posted 1 year ago #

    No matter what I try, I can't seem to get the badges to be awarded to a user.

    I have the 'Activity Posts' and 'Proifle Achievements' all selected, but they don't seem to show.

    I have no idea where I'm going wrong and it is driving me mad haha.

    Please help!!

    http://wordpress.org/plugins/badgeos-community-add-on/

  2. Michael Beckwith
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just wanted to check and see if you had any progress with this? If not, could you let us know what steps you're taking so we can try to reproduce the issue? Also what achievements you're using and any non-default settings they may have.

  3. koreancandy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry for the very slow reply.

    I've managed to get the members to receive the badges, but they don't display in their profile.

    It shows the tab for where the achievement badge should show, but instead it's just a blank tab. Is there anyway to fix this?

    Thanks

  4. Michael Beckwith
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Have you updated to the newly released 1.3 yet? We determined that a lot of issues from many people seemed to stem from some troublesome ajax, including this part of the community addon.

  5. koreancandy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yep, I have the updated version.

  6. Michael Beckwith
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Is it a publicly accessible website at the moment? or is it on a private dev location or localhost?

  7. koreancandy
    Member
    Posted 1 year ago #

    It's public, here is a link as an example of the badge not showing up: http://www.korean-courses.com/members/eunjoo/achievements/

    thanks

  8. Michael Beckwith
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I see a "test" badge showing up. http://d.pr/i/1LmX

    Are there more that should be there than just that one?

  9. koreancandy
    Member
    Posted 1 year ago #

    I switched themes and that's when it showed up, so it must have just been my theme *doh*

    Thanks so much for your help

  10. Michael Beckwith
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ahh, gotcha. Yes, that can happen sometimes. It'd also explain why the css looked all funny :)

    Glad we got it pinpointed.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • BadgeOS Community Add-on
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.