• Resolved Perce2

    (@perce2)


    Clicked on multi-direction button to re-arrange categories, page refreshed to new window showing “Back” button. Made required category changes, now can’t get back to main menu after clicking on “Back”! Page only re-freshes after clicking.

    Have tried Ctrl+F5 several times, deactivating/reactivating plugin.
    Have tried on local server, getting the same problem. Tried on Chrome + FF.
    Please advise…

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter Perce2

    (@perce2)

    Managed to bring it back to life!
    Seems there is a compatibility issue with “Admin Columns Pro”

    Any suggestions?

    Plugin Author Matthias Günter

    (@mguenter)

    Hi @perce2 !

    Thanks for your message.

    Can you please send a short screencast video showing the issue so I can reproduce locally?

    Regards,
    Matthew 🙂

    Thread Starter Perce2

    (@perce2)

    Sorry, don’t have time to do that.
    To replicate, just get yourself a copy of Admin Columns Pro v5.5.1.
    Rolling back to version v5.4.2 managed to get it working for us.
    Not good, but at least we were able to get things working again for now.

    Plugin Author Matthias Günter

    (@mguenter)

    Hi @perce2 !

    Thanks for your follow-up.

    Nice to hear that you have found a temporary solution! Then the main issue is probably with the newer version of Admin Columns Pro, and we hope they fix it soon 🙂

    /Closed

    Thread Starter Perce2

    (@perce2)

    Not so sure that the problem lies entirely with Admin Columns Pro latest version.
    I have now spotted another issue with your plugin.
    It’s changing the structure of the Brands dropdown in the XforWooCommerce products filter on the shop page. Was displaying in alphabetical order until turning on your plugin, turning it off restores the order.
    I had this exact same problem when first purchasing this around 1 year ago but with categories. You fixed it with an update, remember?
    This original issue is still posted on Envato, a PM was also sent, might give you a clue.

    Have removed the plugin now as we are working locally on a new site. Two issues with the same plugin…

    Plugin Author Matthias Günter

    (@mguenter)

    Hi @perce2 !

    Thanks for your follow-up.

    Was displaying in alphabetical order until turning on your plugin, turning it off restores the order.

    Can you please share a short screencast video showing the issue with RCM activate and deactivated?

    a PM was also sent, might give you a clue.

    Did you contact us via https://devowl.io/support ? Unfortunately I cannot associate a ticket with your username.

    Regards,
    Matthew 🙂

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Can’t get back to main menu!’ is closed to new replies.