Support » Plugin: Product Configurator for WooCommerce » can’t get all contents to show up

  • Resolved Solutions Redefined

    (@kbc-unlimited)


    I have watched the get started video several times and can’t figure out where I am making the mistake.
    I have 1 product – white towel and 2 possible design options available (for testing)
    layers – I have 2 – dobby and fabric
    in views – i have 1 and matching image
    in content – I have the towel set in dobby and fabric has the 2 possible choices as separate contents and when you click “configure” it shows the 1st content in the wrong place on the towel and no or other options

    Is there something simple I have overlooked???
    do I have to buy an add on for more than 1 choice to show up for a layer?

    Thank you

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Contributor Marc Lacroix

    (@marcusig)

    Hi there,
    The reason you can’t see the choices is that your website’s header is “on top” of the configurator, hiding the menu.

    Add the following CSS in order to move the configurator above:

    .mkl_pc {
        z-index: 100000;
    }

    it shows the 1st content in the wrong place on the towel

    Your images must have the same dimensions, in order for all layers to align properly.
    For example your towel image is 574 x 574px, while white-towel_0002_Layer-1.png is 255 x 64px. They should both be 574 x 574px.

    Marc

    Thread Starter Solutions Redefined

    (@kbc-unlimited)

    Thank you so much for the help

    Great plugin

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘can’t get all contents to show up’ is closed to new replies.