WordPress.org

Forums

WordPress HTTPS (SSL)
[resolved] Cant find problem (6 posts)

  1. Hostpuppies
    Member
    Posted 2 years ago #

    I cannot find the problem with why my page is still displaying the red lock https://hostpuppies.com/blog/contact-us/ thanks for any assistance in advance

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-https/

  2. Pothi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Are you using self-signed certificate? To put it otherwise, did you buy a SSL certificate for your domain and let it be installed by your host?

  3. Hostpuppies
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok. I feel dumb now. I located the problem. I had the sales team working on this. They went home for the evening and did not install the cert. I wasn't able to find any problems until I tried to pull up an image through https. Then looked in the server where ssl should be installed. Black hole no ssl installed. Since it is someones job and its late I am leaving it for the am. I dont give a reak convincing ass chewing when I am sleepy. And it was sales responsibility. So cant blame tech. Lol. Ok crawling back under my rock now. Will advise in the am if I see anything else. But me thinks that when the actual ssl is installed things will be swell. Thank you for your response.

  4. Pothi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Glad to be of some help. :)

  5. Hostpuppies
    Member
    Posted 2 years ago #

    And thank you for the help also. It looks like its working ok now.

  6. Pothi
    Member
    Posted 2 years ago #

    It does work. Please mark it as resolved, so that others won't look into this thread to help further.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic