• Resolved mercurydan

    (@mercurydan)


    Mr Clayton,

    I am getting an error with Astra Pro plugin and this plugin. Everytime Astra Pro is active I cant enter credit card details into the checkout form. Astra is my theme and the plugin still works with this theme, but its the Astra Pro plugin that causes the issue.
    There is an individual “woocommerce” subsection Astra Pro allows you to deactivate and this helps as well. considering this is a popular theme and plugin are you able to see if you can see where the conflict is.

    Thank you
    Daniel

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Payment Plugins

    (@mrclayton)

    Hi @mercurydan,

    Is the checkout page loading fully and it’s only the credit card fields you can’t enter info in? It would be helpful if you shared your website so I can observe the behavior.

    Sounds like you might have a JavaScript error on your checkout page.

    Kind Regards,

    wilrevehl

    (@wilrevehl)

    I have the same issue but there were no apparent JavaScript errors. The payment info fields appeared to be there, but there were no actual input fields upon inspection of the html output. It was like phantom fields. I switched to the non-custom setting and it returned no forms at all.

    Any insight would be greatly appreciated. Thank you!

    Plugin Author Payment Plugins

    (@mrclayton)

    Hi @wilrevehl,

    Can you share a link to your website or contact us via the Help button in the plugin and sent your site url?

    Kind regards,

    wilrevehl

    (@wilrevehl)

    Thanks for your prompt follow up. We’re going to move your plugin to a staging environment to run further tests on. Will send you the URL with an update then. Thank you very much.

    wilrevehl

    (@wilrevehl)

    @mrclayton your plugin seems to be working as expected on the stage. The most noteworthy difference between the stage and production is Cloudflare. That likely means some new Javascript dependency may have been missing. We’ll try again with Cloudflare disabled to see if that does the trick. Thanks.

    wilrevehl

    (@wilrevehl)

    I was mistaken. It seems the issue is that something prevents your forms from loading when the browser is in Incognito mode or even simply using Brave with filters not even enabled. This was regardless of it being set to custom form or drop-in. I’ll send you an email where you can test it. Thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Can’t enter card details at checkout’ is closed to new replies.