WordPress.org

Forums

Can't Enlarge Photos On Blog Site (8 posts)

  1. jim@calfandcub.com
    Member
    Posted 6 years ago #

    On my blog site
    http://www.calfandcub.com

    When using Version 2.6, I used to be able to click on any photo and have it enlarged to its maximum size. In Version 2.7, nothing happens. Go ahead and try it. The photos prior to 12/27/08 will all enlarge when you click on them (Version 2.6) but the ones in today's post (12/267/08) won't. Any idea what I'm doing wrong?

  2. Josh Leuze
    Member
    Posted 6 years ago #

    It looks like they just aren't links. Try editing your posts, click the little image icon, and then click, link to image. That should link it to the original that you uploaded.

    I would also take a look at the Media Settings page and see what the sizes are set at.

  3. jim@calfandcub.com
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi Jleuze:

    That fixed it! Many thanks for your expertise!

    Tailwinds,

    Jim Cullen

  4. Josh Leuze
    Member
    Posted 6 years ago #

    No problem Jim!

  5. mindlessoath
    Member
    Posted 6 years ago #

    is there a way to get it to default to this for every image? i upload lots of images and dont want to do this for every one. in 2.6x it did it by default without any issues.

  6. Josh Leuze
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry, I don't think there is, unless you go snooping around in the code. I think they changed it in 2.7 to not link by default.

  7. tcjay
    Member
    Posted 6 years ago #

    This presents a problem as all of my images no longer link. Is there a fix in the code to link by default?

  8. tcjay
    Member
    Posted 6 years ago #

    I discovered that it is only using thick box where the images are not linked.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.