WordPress.org

Forums

HTML5 jQuery Audio Player
Can't Edit / Delete Songs v2.0 (6 posts)

  1. phishspac
    Member
    Posted 2 years ago #

    Installed v2.0 in a clients site which is running WP 3.21 (I don't want to update it if I don't have to). I can ADD SONGS and play them fine but if I go back to UPDATE a song (need to add price / change pic) or DELETE I get a 404 error on each song. What am I missing.....?

    http://wordpress.org/extend/plugins/html5-jquery-audio-player/

  2. phishspac
    Member
    Posted 2 years ago #

    figured it out. when i click to UPDATE or DELETE it was going to

    http://www.mywebsite.com/mhwblg/wp-admin/admin.php?page=hmp_palylist&action=update&id=2

    NOT

    http://www.mywebsite.com/mhwblg/wp-admin/admin.php?page=hmp_palylist&action=update&id=2

    missing "mhwblg" in the path was killing it. now i click update. go add the mhwblg to the path and it displays the update. brilliant. put that on the bug fix list please and thank you.

  3. Marlene Derros
    Member
    Posted 2 years ago #

    HI! Am having the same problem but when I add mhwblg to the path, I still get a 404... Any hints please?

  4. phishspac
    Member
    Posted 2 years ago #

    "mhwblg" is specific to my site. Look at your log in path, like the site I am working on is:

    http://www.mywebsite.com/mhwblg/wp-login.php

    Look for a directory in your path and insert it into the path of the broken 404 link like I did above. I realize looking at the above I did not document my situation properly. I meant to say:

    When i click to UPDATE or DELETE it was going to

    http://www.mywebsite.com/wp-admin/admin.php?page=hmp_palylist&action=update&id=2

    NOT

    http://www.mywebsite.com/mhwblg/wp-admin/admin.php?page=hmp_palylist&action=update&id=2

    Not having "mhwblg" in the path was causing the 404. My work around is to add "mhwblg" to the path when I click EDIT or DELETE. Hope that helps....

  5. Maeve Lander
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks for reporting this phishspac. I'll definitely check this and get it fixed up in the next release - sounds like something to do with the WordPress URL vs Site URL when your site is not in root...

  6. phishspac
    Member
    Posted 2 years ago #

    yes. that is the issue. my site URL is different (mhwblg). thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • HTML5 jQuery Audio Player
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.