WordPress.org

Forums

TPG Get Posts
Can't display thumbnails (3 posts)

  1. Steve
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, Criss. Steve here. I had written a long comment about how I couldn't get the thumbnails to display properly. But then I happened to think of plugin conflicts and sure enough, I was using a plugin called LazyLoader that's part of my Pagelines Framework premium theme. On long pages it doesn't load images until the image appears on screen, and I guess there was a conflict. Just FYI in case you get a report or question about thumbnails not showing.

    Otherwise, on your Changelog page, your most recent entry is for 2.3.0, but the latest version is 2.0.3.

    http://wordpress.org/extend/plugins/tpg-get-posts/

  2. stephendeo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same issue.

    I want to use this example:

    [tpg_get_posts cat="25" fields="title, byline" numberposts=1 mag_layout="true" thumbnail_size="thumbnail"]

    But I dont see the thumbnail. I've already paid for the premium version with no luck.

    Please help

  3. cswaim
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I think Steve is correct about the conflict with LazyLoader. A quick look at the LazyLoader plugin seemed to indicate the LazyLoader plugin alters the code for loading images. I have not had a chance to look further at this. Are you running LazyLoader?

    Make sure you have added the image as a featured image, as thumbnails are generated from the featured image by WP.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • TPG Get Posts
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.