WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] can’t delete static pages- white screen after publish a post

[Resolved] can’t delete static pages- white screen after publish a post

  • Hi
    two weeks wordpress 2.2.1 works like a charme.

    now : I delete a static page… it shows me that the page is deleted.

    two minutes later:the same static page is there -undeleted?!

    I publish a post and it redirects me to a blank
    mydomain.tld/wp-admin/post.php

    but the post is published.

    I’m absolutly sure nobody has changed anything in the core files of WP.

    Error logs: Segmentation fault of a script..

    and: same server, WP Version:2.1.3
    the same errors

    ++++++++what I have done:
    deactivate all plugins.. the same
    reinstall wp….the same

    so I hope I can find helpful support.

    if someone need I can post a link to “info php”

    thanks a lot
    Monika

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Seg Fault says enough. If you can run the phpinfo.php I’d guess you’ve made a change to .htaccess directly or indirectly from the plugins. That’s only a guess, but look in the .htaccess file for things you don’t want.

    Switch to ugly permalinks (default) and delete every thing in .htaccess – delete the lines but don’t delete the file.

    Hi ccoupe

    you are my “brain” hero:-)

    there are only default lines in htaccess

    but delete htaccess,
    configure permalinks new

    deaktivate all plugins
    aktivate plugin for plugin..
    test posts … over and over

    sitemap plugin was the “bad script”

    I don’t know why, but I know a new way to stop the error,

    🙂

    thanks a lot

    regards
    Monika

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] can’t delete static pages- white screen after publish a post’ is closed to new replies.