WordPress.org

Forums

[resolved] Can't change the link hover color from black! (6 posts)

  1. Udi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I'm having an issue quit a long time that I can't solve.
    I'm trying to configure any color for the hovered links inside the posts, but it always stays BLACK.
    I think it has something to do with the WP itself but I can't put my finger on it.

    Any help will be appreciated.

    you can see all links in my blog here: http://blog.udiburg.com.

    This is also happening when I try to change the background color of the hover menu item of the Graphene theme. It is always stays BLACK.

    Thanks,

    Udi.

  2. simplistik
    Member
    Posted 2 years ago #

    Has nothing to do with WP, it's all about your stylesheets.

    Navigation issue is this rule

    #header-menu > li:hover,
    #header-menu > li.current-menu-item,
    #header-menu > li.current-menu-ancestor {
    	background: url(images/sprite_h.png) left -4px repeat-x #eee;
    }

    line 31 of style-light.css

    Links issue is this rule

    a:hover {
    	color:					#0d0d0d;
    	text-decoration:		none;
    }

    line 56 of page.css

  3. Udi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks, I'll check this out and will report back.

  4. Udi
    Member
    Posted 2 years ago #

    simplistik,

    Can you be more specific like explain what's the issue? As #eee is not black.
    and there are no pages with the name style-light.css or page.css

  5. simplistik
    Member
    Posted 2 years ago #

    style-light.css and page.css are stylesheets ... not pages.

    #eee is getting overridden by the background image sprite, the position of the sprite is what is affecting the color of the navigation.

  6. Udi
    Member
    Posted 2 years ago #

    simplistik

    Well, the issue was of my plugings called "better tag cloud".
    Once deactivated the issue was solved.

    Thanks for trying to help.

    Me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic