Support » Plugin: 10WebPostSlider » Can’t Add Posts

  • Resolved mhamdto

    (@mhamdto)


    I’m on the latest version of the plugin and it was working fine. Except today I wanted to add a new slider where the Add Post icon is not working. The scenario as follows:
    1. I create a new slider
    2. Give it a title
    3. On the Static post sliders, I press on Add Posts and nothing happens.

    I tried edititing an existing slider but still nothing happens

    here is the error from the console

    load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:9 JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    admin.php?page=sliders_wdps:966 Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token
    admin.php?page=sliders_wdps:1294 .listing is not a directory.
    admin.php?page=sliders_wdps:1551 .listing is not a directory.
    wdps.js?ver=1.0.45:472 Uncaught ReferenceError: rl_butt_dir is not defined
        at HTMLDivElement.<anonymous> (wdps.js?ver=1.0.45:472)
        at Function.each (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2)
        at a.fn.init.each (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2)
        at wdps_onload (wdps.js?ver=1.0.45:470)
        at HTMLDocument.<anonymous> (admin.php?page=sliders_wdps:2657)
        at i (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2)
        at Object.fireWith [as resolveWith] (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2)
        at Function.ready (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2)
        at HTMLDocument.K (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2)
    (anonymous) @ wdps.js?ver=1.0.45:472
    each @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2
    each @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2
    wdps_onload @ wdps.js?ver=1.0.45:470
    (anonymous) @ admin.php?page=sliders_wdps:2657
    i @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2
    fireWith @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2
    ready @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2
    K @ load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2
    load-scripts.php?c=1&load[]=hoverIntent,common,admin-bar,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,jquery…:246 Uncaught TypeError: Cannot read property 'hasClass' of undefined
        at HTMLDocument.<anonymous> (load-scripts.php?c=1&load[]=hoverIntent,common,admin-bar,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,jquery…:246)
        at HTMLDocument.dispatch (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:3)
        at HTMLDocument.r.handle (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:3)
        at Object.trigger (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:3)
        at Object.a.event.trigger (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:9)
        at HTMLDocument.<anonymous> (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:3)
        at Function.each (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2)
        at a.fn.init.each (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:2)
        at a.fn.init.trigger (load-scripts.php?c=1&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,plupload&ver=4.8:3)
        at Object.<anonymous> (load-scripts.php?c=1&load[]=hoverIntent,common,admin-bar,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,jquery…:245)

    Looking forward for your support

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hello, @mhamdto!

    We appreciate your time posting about this problem.

    It might be a Javascript conflict on your website, possibly, with another plugin. Could you please test Post Slider WD after deactivating other plugins?

    If the problem will be present in this case too, please contact our team using the following form, and we will have a closer look:

    https://web-dorado.com/support/contact-us.html
    (select “I have a pre-sales question” and the form will appear).

    Also please mention the link to this forum thread in your message. We will share the solution as soon as we figure it out.

    Thanks! Have a wonderful day!

    After the latest plugin update it turned to be working again. Thank you

    That’s wonderful, @mhamdto, we are very glad!

    We hope you can spread the word and tell your friends about Post Slider WD. If you have time, please share your thoughts about the plugin here:

    https://wordpress.org/support/plugin/post-slider-wd/reviews/

    Thank you so much! Have a great day!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Can’t Add Posts’ is closed to new replies.