• Resolved shami033

    (@shami033)


    I can’t add a new header template in ElementsKit. Although the pointer gets to change but the menus are not showing.
    Please check the problem video I uploaded.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Contributor Md Easin

    (@easin55474)

    Hi,

    Thanks for contacting us. I have checked that on our ends, It’s working fine here. Since you are facing the issues, that’s why we have to reproduce those issues. So please send us all system logs. You will find that on the bottom of the ‘System Info’ page. Location is: ‘Elementor > System Info’ and after the title ‘Copy & Paste Info’. (Please follow the screenshot>>> http://prntscr.com/r2ytv7)

    Waiting for your response.

    Thanks

    == Server Environment ==
    Operating System: WINNT
    Software: Apache/2.4.41 (Win64) OpenSSL/1.1.1c PHP/7.4.2
    MySQL version: mariadb.org binary distribution v10.4.11
    PHP Version: 7.4.2
    PHP Max Input Vars: 1000
    PHP Max Post Size: 40M
    GD Installed: Yes
    ZIP Installed: Yes
    Write Permissions: All right
    Elementor Library: Connected

    == WordPress Environment ==
    Version: 5.3.2
    Site URL: http://127.0.0.1/wordpress
    Home URL: http://127.0.0.1/wordpress
    WP Multisite: No
    Max Upload Size: 40 MB
    Memory limit: 512M
    Permalink Structure: /%postname%/
    Language: en-US
    Timezone: 0
    Debug Mode: Inactive

    == Theme ==
    Name: OceanWP
    Version: 1.7.4
    Author: Nick
    Child Theme: No

    == User ==
    Role: administrator
    WP Profile lang: en_US
    User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/80.0.3987.106 Safari/537.36

    == Active Plugins ==
    Elementor
    Version: 2.8.5
    Author: Elementor.com

    Elementor – Header, Footer & Blocks
    Version: 1.2.2
    Author: Brainstorm Force, Nikhil Chavan

    ElementsKit Lite
    Version: 1.4.4
    Author: Wpmet

    WPSchoolPress
    Version: 2.1.2
    Author: WPSchoolPress Team

    == Elements Usage ==

    wp-post : 0
    ekit-nav-menu : 1
    image : 1
    wp-page : 2
    heading : 6
    icon : 4
    image : 2
    text-editor : 7

    == Log ==

    PHP: showing 2 of 2PHP: 2020-02-14 04:45:24 [notice X 42][D:\xammp\htdocs\wordpress\wp-content\plugins\elementor\includes\base\controls-stack.php::1423] Trying to access array offset on value of type null [array (
    ‘trace’ => ‘
    #0: Elementor\Core\Logger\Manager -> shutdown()
    ‘,
    )]
    PHP: 2020-02-14 19:25:08 [notice X 2][D:\xammp\htdocs\wordpress\wp-content\plugins\elementor\includes\managers\image.php::86] Trying to access array offset on value of type bool [array (
    ‘trace’ => ‘
    #0: Elementor\Core\Logger\Manager -> shutdown()
    ‘,
    )]

    • This reply was modified 3 months, 2 weeks ago by shami033.
    Plugin Contributor Md Easin

    (@easin55474)

    Hi,

    Thanks for all the information. We have reproduced the problem using all of your info(Like plugins). There was a conflict with a plugin called ‘WPSchoolPress’ that you have used. Don’t worry we have fixed this conflict. You will get the fixed version in our next release.

    Stay with us.

    Thanks

    • This reply was modified 3 months, 2 weeks ago by Md Easin.

    I am happy with the quick response and resolving the issue. Thank you so much

    Plugin Contributor Md Easin

    (@easin55474)

    You are most welcome and stay with us.

    Plugin Author Ataur R

    (@ataurr)

    Hi @shami033

    Glad to know Its solve the issue also we have release a new update with our plugin 🙂

    If you like our plugin and support don’t forget to rate five star our plugin 🙂

    Regards

    I also have this kind of issue. Can u please assist me. Thanks

    @amirahrazali It may be the issue with the plugins you are using. Try to disabling plugins one by one and check it if works. Also update your elementor plugin

    Ok thank you, i will try to disable plugins

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.