Support » Plugin: Link Library » [NSFW] can’t add new links

  • Resolved adairk

    (@adairk)


    Every time I add a new link in a particular category all that happens is that it just replaces the previous link with the new link I tried to add. IE: It deletes the link I had added to Link Library and replaces it with the new link.
    I just started using Link Library yesterday when I just then found out that SIMPLE LINKS had been discontinued a few months ago.

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 31 total)
  • Thread Starter adairk

    (@adairk)

    No Yannick,
    Ever since they added that BLOCK EDITOR I was not able to use it and finally found out how to get the old CLASSIC WIDGETS back and am agian able to work on my sites.
    When I try to add the links to a widget all I get is “Widget Title” which I type in the category name, and “Select Library Confifuration to display” of which the only choice is “DEFAULT” and that’s it.

    All the best,
    Ken

    Thread Starter adairk

    (@adairk)

    No Yannick,
    Ever since they added that BLOCK EDITOR I was not able to use it and finally found out how to get the old CLASSIC WIDGETS back and am agian able to work on my sites.
    When I try to add the links to a widget all I get is “Widget Title” which I type in the category name, and “Select Library Confifuration to display” of which the only choice is “DEFAULT” and that’s it.

    All the best,
    Ken

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Indeed. So, what you would have to do is to go under the Global Options tab and increase the number of libraries from 1 to 6. Then, copy your first library configuration onto the other 5 libraries. Then, select each library one by one, go to the Common tab and select which category to show.

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Oh, and then, select different library configurations for each widget.

    Thread Starter adairk

    (@adairk)

    Well, starting at the Global Options Tab… I actually have 12 categories but only added links to 6 of them so far, set up so I changed the number of libraries from 1 to 12 and save settings but when I go back into Global Options each time after changing it to 12, it has revverted back to the 1 again. The rest of what you said above has me lost though.
    I would like to make this easy for you if you are still willing to help and can give you the links to my site of anything in the WP-admin you wish to see so you know exactly what’s happening as long as you are not offended by what I am promoting which is Adult Webcam Models.
    I should mention that in the widget the “Select library configuration to display:” has 12 “Defaults” now. That is even after the Global Options Number of Libraries reverted back to 1.

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Thought about it more and this was much more difficult than it should be, so I just made an update to the plugin.

    – Update to version 7.3.1
    – Set your number of libraries back down to 1 in Global Options
    – Go to the Link Library Categories section and note the ID number that is shown next to each category name
    – Go to the Widgets section and select each widget. You will see that they have a new field called “Comma-separated list of categories to display”
    – Enter the ID number of the category you want to see and it should only display that category once you save.

    Thread Starter adairk

    (@adairk)

    You are a star my friend!
    I just tried it on two categories and it worked and I am confident that it willl work on the rest of them.
    Thank you very much for helping with my problem and I hope your weather is bright and sunny during the day.
    Now I can’t wait to get it working on all 14 of my sites.

    Take care and all the best Yannick,
    Ken

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Glad to hear it worked! I have not had a lot of requests around the widget that Link Library provides, so it is a bit underdeveloped. Let me know if you run into any other missing functionality around it.

    I’m located in Laval, in the suburbs of Montreal. Tomorrow looks like freezing rain’s in the forecast. Oh well.

    Thread Starter adairk

    (@adairk)

    I figured that you were in Quebec and I was right… 🙂
    -17 to -28 here in Calgary but a week or so ago was +14. Gonna be backk up to around 0 in a couple days. We get some drastic swings in temp here because of the mountains in eye sight that cause Chinooks.
    You take care and of course I willl let you know if I see any more problems with the plugin.
    Thank you Yannick for allowing me the opportunity to continue working on my sites as your plugin was my last resort. I spent three whole days looking for a plugin that would do what yours does without success!

    Your friend,
    Ken

    Thread Starter adairk

    (@adairk)

    Hi Yannick,
    Don’t know what happened but was happpily adding new links and the Add New Link page changed right in front of my eyes to something unrecognizable and unuseable.
    There is no longer any place to add the Link URl plus a few more things missing now.
    Any Ideas Yannick?
    I was about to change the thread to RESOLVED 🙁

    Thread Starter adairk

    (@adairk)

    I actually found a round about way to add the URL to a new link but was much easier the way it was before.
    I’m guessing that somehow it was me that is the reason the template changed because if anyone can screw something up on a computer, it’s me.

    Thread Starter adairk

    (@adairk)

    Well, I thought I found a way to add the URL’s, but when done, everything looks good on the block but the LINKS aren’t clickable at all.

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Could you send me images of what changed in the layout of the link editor? I’m a bit puzzled as to what is happening. You can send by e-mail (ylefebvre at gmail dot com)

    Thread Starter adairk

    (@adairk)

    Okay, I sent an email link to the page and I hope it worked. 🙂

    Thread Starter adairk

    (@adairk)

    BTW!
    I am thinking that the purpose you had in mind with your Plugin was a bit different than the usage I am using it for.
    Previouysly, I was using and is still visible on the other 13 of my sites is a plugin that I’d been using for 10+ years but I just found out the other day when trying to use it again that it had been discontinued last September.
    It was a simple Plugin and only did what I used it for! But I think that it looks like your plugin will do what I need along with the purposes that you intended for others to use it for and I hope it brings you a lot more users.
    Ken

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.