Support » Plugin: Featured Video Plus » Can't add Featured Video

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Alex

    (@ahoereth)

    Sounds like an error is occurring when requesting the video.

    Are you using the Google Chrome browser? If so, please go to your post edit screen and press F12 OR CTRL+SHIFT+i to open the web console. There go to the network tab. When you have done that again try to add a featured video and take a look out for a request to admin-ajax.php – click it and check the response. If you get an error please copy it into a reply here. Example of a successful request: http://postimg.org/image/3x5c28irx/

    Another possibility might be a JavaScript error which then would be displayed in the console tab.

    Best regards,
    Alex

    Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error)

    http://postimg.org/image/rcha1powx/

    http://postimg.org/image/szlsissaf/

    Same problem and same error.

    same here although when I click on the first admin i get

    Fatal error: Call to undefined function exif_imagetype() in D:\inetpub\webs\mywebsite\wp-content\plugins\featured-video-plus\php\class-backend.php on line 462

    the java screen is basically the same. it keeps loading and loading without getting any response

    Plugin Author Alex

    (@ahoereth)

    Thanks flond! The error message is useful. Will be fixed in the next release shortly.

    I am having this same problem. Is there a fix yet? Really need to get a video blog post out today. 🙁

    Is there any work around you can suggest? I’ve tried links for the video from both Vimeo and YouTube.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Can't add Featured Video’ is closed to new replies.