Support » Plugin: Knowledge Base for Documentation and FAQs » Cant activate the plugin & neither cant delete it

  • Resolved prateekgupta2009

    (@prateekgupta2009)


    I tried to i to install the plugin to my wordpress based website, when i try to activate the plugin it give me error that page not found, when i tried to delete the plugins under plugin, i cant delete it… i reinstalled my entire site from backup and tried again.. same issue this time i tried to install the plugin by uploading the plugin zip file but same issue…

    Then i tried to install on localhost server on the same backup… there it got installed… so don’t know whats the issue… on localhost its working but on server its not….

    I have php 7.2 on my hosting server…. I have to purchase some add-on in this plugin..

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author echoplugins

    (@echoplugins)

    Hi,

    Your issue is caused by your hosting provider and/or other plugins. We have never seen what you describe.

    In order to effectively resolve your issue, please submit your problem on our website so that we can help you: https://www.echoknowledgebase.com/contact-us/

    Thanks,
    Dennis

    • This reply was modified 6 months, 2 weeks ago by echoplugins.

    I am not able to submit request on above site because it ask for debug info and screenshots.. I am not able to activate the Knowledge Base Plugin.. what’s the server requirment for your plugin so that I can check with hosting provider.. I tried better docs plugin and it did install.. I believe most of them require same configuration.. so I am not able to understand it why it’s not working with this plugin.. I tried to install some other plugin and tried to delete.. everything works… It just after installing this plugin neither I can activate it nor I can delete it..

    So what should I refer to hosting for troubleshooting..

    Plugin Author echoplugins

    (@echoplugins)

    Can you please submit the problem here (no need debug but please attach your PHP error log):
    https://www.echoknowledgebase.com/pre-sale-question/

    We do not have any specific hosting requirement.

    Thank you,
    Dennis

    Plugin Author echoplugins

    (@echoplugins)

    UPDATE: Customer contact us that they resolved the issue with their server configuration:

    “Mod Security rule was causing the issue so We have now whitelisted the Mod_Security rule ID on the server end which resolved the issue.”

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Cant activate the plugin & neither cant delete it’ is closed to new replies.