Support » Networking WordPress » Can’t access 2nd site (sub) dashboard of WordPress Multisite

  • Resolved wordpresssamurai

    (@wordpresssamurai)


    I’m running a brand new WordPress install on Windows Server 2016 on IIS. I just converted the website into a multisite install and I cannot access the sub-dashboard of a newly created site. (I am using sub-directories not subdomains)

    I get a “too many redirects” error in the browser. I searched everywhere for a solution and some articles mentioned the web.config file. Here is mine:

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <configuration>
        <system.webServer>
            <rewrite>
                <rules>
                    <rule name="WordPress Rule 1" stopProcessing="true">
                        <match url="^index\.php$" ignoreCase="false" />
                        <action type="None" />
                    </rule>
                    <rule name="WordPress Rule 2" stopProcessing="true">
                        <match url="^wordpress/([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$" ignoreCase="false" />
                        <action type="Redirect" url="{R:1}wp-admin/" redirectType="Permanent" />
                    </rule>
                    <rule name="WordPress Rule 3" stopProcessing="true">
                        <match url="^" ignoreCase="false" />
                        <conditions logicalGrouping="MatchAny">
                            <add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsFile" ignoreCase="false" />
                            <add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsDirectory" ignoreCase="false" />
                        </conditions>
                        <action type="None" />
                    </rule>
                    <rule name="WordPress Rule 4" stopProcessing="true">
                        <match url="^wordpress/([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*)" ignoreCase="false" />
                        <action type="Rewrite" url="wordpress/{R:1}" />
                    </rule>
                    <rule name="WordPress Rule 5" stopProcessing="true">
                        <match url="^wordpress/([_0-9a-zA-Z-]+/)?([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$" ignoreCase="false" />
                        <action type="Rewrite" url="wordpress/{R:2}" />
                    </rule>
                    <rule name="WordPress Rule 6" stopProcessing="true">
                        <match url="." ignoreCase="false" />
                        <action type="Rewrite" url="index.php" />
                    </rule>
                </rules>
            </rewrite>
        </system.webServer>
    </configuration>

    The sub-site also does not show any of the template, just mostly text or html.

    wp-config:

    define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true );
    
    define('MULTISITE', true);
    define('SUBDOMAIN_INSTALL', false);
    define('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'txed-w-003');
    define('PATH_CURRENT_SITE', '/wordpress/');
    define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
    define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.