Support » Theme: InfoWay » Cannot use a scalar value as an array

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Kurt

    (@highfxmedia)

    cblockmedia:

    This appears to be a theme issue as evidenced by the error below the one you’ve identified.You’re using a premium theme so you might want to ask your question in their support forum.

    Kurt

    (@highfxmedia)

    Sorry, I see that it’s a free theme. My search must have been incorrect. Anyway…

    Have you tried disabling all plugins?

    thanks for the quick response. i did but no luck. It seems like there is an error scaling the feature image for blog the blog page. My guess is that its related to either the theme function dynsmic-image.php or media.php from my research.

    Kurt

    (@highfxmedia)

    I installed the theme to see if I could duplicate the error message. I couldn’t duplicate the error. However, when I placed an image in the content the post disappeared from the blog listing. If I added a Featured Image nothing appeared on the left side post box. I must be missing something because themes on WordPress.org are tested before they’re allowed to be added. The post box image function does not appear to be working correctly.

    Michael

    (@alchymyth)

    Forum Moderator

    I am test-running the theme; and I get the same warning plus more:

    Warning: Cannot use a scalar value as an array in C:\Xammp\xampp\htdocs\wordpress\wp-includes\media.php on line 1164
    
    Warning: getimagesize() expects parameter 1 to be string, object given in C:\Xammp\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\infoway\functions\dynamic-image.php on line 271
    
    Warning: basename() expects parameter 1 to be string, object given in C:\Xammp\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\infoway\functions\dynamic-image.php on line 272

    Kurt

    (@highfxmedia)

    I’m surprised there aren’t more support requests. There are over 2K downloads of this theme. Go figure.

    Michael

    (@alchymyth)

    Forum Moderator

    this is how I see it:

    new theme – nice optic – test run – error – dump/delete – end-of-story

    it is not like an established theme where anybody had any time to get attached to.

    besides: you installed the theme, I installed the theme – that is already two downloads.

    thanks guys! good to know it wasn’t my install or config! I guess its time to find a workaround since the error seems to be theme based.

    Theme Author InkThemes.com

    (@inkthemescom)

    I have fixed this issue and re-uploaded the theme again. It might take sometime for update approval.

    Meanwhile, you can download the latest version of the theme directly from the link below which will fix your issue.
    http://wordpress.org/extend/themes/download/infoway.1.1.1.zip

    Regards,
    Neeraj

    That fixed the “Cannot use a scalar value as an array” issue but I am still getting “Fatal error: Call to undefined function infoway_get_thumbnail() in /home/content/c/l/u/(X)/html/(X)/wp-content/themes/infoway/loop.php on line 9” in the same place the other error was for me.

    I’m also getting other errors like “Parse error: syntax error, unexpected ‘{‘ in /home/content/c/l/u/X/html/X/wp-content/themes/infoway/comments.php on line 1” below page content.

    I was having the same issues; I installed the updated version and now I am getting the same error in the loop.php file

    Update: I removed this code from the loop.php and it fixed my problems; idk if it will work for everyone else:

    <div class="postimgbox">
    <?php if ((function_exists('has_post_thumbnail')) && (has_post_thumbnail())) { ?>
                             <?php infoway_get_thumbnail(200, 144); ?>
                        <?php } else { ?>
                            <?php infoway_get_image(200, 144); ?>
                            <?php
                        }
                        ?>
    				</div>

    [Please post markup between backticks or use the code button. Your posted code may now have been permanently damaged by the forum’s parser.]

    Theme Author InkThemes.com

    (@inkthemescom)

    Thanks nealsp for letting me know about the issue, your fix is perfectly right. I am going to push another update which will fix this issue.

    Meanwhile @everyone, You can follow the step above suggested by Neal.

    Thanks
    Neeraj

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Cannot use a scalar value as an array’ is closed to new replies.