Support » Fixing WordPress » Cannot link or move widgets | multisite

  • Johanhorak

    (@johanhorak)


    Hi I have just upgraded to 3.5.1 on a multisite.

    I cannot move any widget or open a widget and any of my sites under the multi install.

    I have tried to also create links using the editor in any post and cannot link. I would select the text to link. When I click on the link button on the editor I get no pop up.

    Can you assist please?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Victor Jackson

    (@victor-jackson)

    Same issue here. Single install for self hosted site. I just updated to 3.5.1 this morning, and now can’s expand, or move widgets in the widget section of the admin.

    I’ve tried this in Safari/Mac, and Chrome/Mac.

    nfn8

    (@nfn8)

    Ditto.

    Johanhorak

    (@johanhorak)

    I paid my host – hostgator – $15 to replace my site with a week old back up. This brought back my previous version. In my life I will never update without backing up before I update. This will save me $15 because I had to use my host’s backup this time and it was a week old.

    I will also backup because I don’t like running into issues with a new update breaking my sites.

    And I will never update as soon as the update is available. I will wait for the backup to mature. ;-( This will give most of the plugin authors time to update their plugins and for any issue with the new version to be resolved.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Cannot link or move widgets | multisite’ is closed to new replies.