Support » Plugin: NinjaFirewall (WP Edition) - Advanced Security » Cannot Get Full WAF Mode Working

  • Resolved kcwebguy

    (@kcwebguy)


    I am trying to configure Full WAF Mode. I am running PHP-FPM with PHP 5.6… no matter what I do, I cannot manage to get the firewall to load. Please assist. Details below.

    I have manually added the auto_prepend_file to .htaccess file:

    <IfModule mod_env.c>
    SetEnv PHPRC /home/username/public_html/php.ini
    </IfModule>

    I have manually added the php.ini locations to my .htaccess file but it is still pulling the default php.ini from the server:

    suphp_configpath /home/username/public_html/php.ini

    The auto_prepend_file has been added but doesn’t show up in ninjacheck.php:

    ; BEGIN NinjaFirewall
    auto_prepend_file = /home/username/public_html/wp-content/nfwlog/ninjafirewall.php
    ; END NinjaFirewall

    Results from ninjacheck.php:

    NinjaFirewall (WP edition) troubleshooter

    HTTP server : Apache
    PHP version : 5.6.33
    PHP SAPI : FPM-FCGI

    auto_prepend_file : none
    wp-config.php : found in /home/username/public_html/wp-config.php
    NinjaFirewall detection : NinjaFirewall is not loaded

    Loaded INI file : /opt/cpanel/ea-php56/root/etc/php.ini
    user_ini.filename : .user.ini
    user_ini.cache_ttl : 300 seconds
    User PHP INI : php.ini found –

    DOCUMENT_ROOT : /home/username/public_html
    ABSPATH : /home/username/public_html/
    WordPress version : 4.9.1
    WP_CONTENT_DIR : /home/username/public_html/wp-content
    Plugins directory : /home/username/public_html/wp-content/plugins
    User Role : Administrator
    User Capabilities : manage_options: OK – unfiltered_html: OK
    Log dir permissions : /home/username/public_html/wp-content/nfwlog dir is writable
    Cache dir permissions : /home/username/public_html/wp-content/nfwlog/cache dir is writable

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Cannot Get Full WAF Mode Working’ is closed to new replies.